Exacte metrologie scant wervelplaat

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Exacte metrologie: een afdeling van in-place machinale bewerking Bedrijf en een uitgebreide dienstverlener op het gebied van 3D-metrologie en een verkoopbedrijf voor hardware, scanden een titanium vergrendelingsplaat voor de cervicale wervelkolom.

De scan werd uitgevoerd door Brendon Belongia, een Applications Engineer op het kantoor in Brookfield, Wisconsin, met behulp van de ZEISS METROTOM 6 scout.

De METROTOM 6 scout digitaliseert complexe onderdelen, inclusief de interne geometrieën, tot in het kleinste detail. Gebruikers krijgen een volledig 3D-beeld voor GD&T-analyse of nominaal-werkelijke vergelijkingen. Er kunnen beelden met een hoge resolutie worden vastgelegd voor nauwkeurige meettaken of gedetailleerde inspecties van interne constructies. Of het nu gaat om krimpgaten, poriën, scheuren, verzakkingen of kromtrekken, alle defecten of afwijkingen kunnen niet-destructief worden gedetecteerd.

Bovendien stelt de combinatie van een 3k-detector en 225 kV-röntgenstraling de ZEISS METROTOM 6 scout in staat om meetresultaten met hoog contrast, hoge resolutie en uitzonderlijke detailscherpte te leveren. Hierdoor worden zelfs de kleinste defecten in het onderdeel zichtbaar en kunnen ze tot in het kleinste detail worden geanalyseerd. Een 5-assige kinematica met geïntegreerde centreertafel helpt klanten om het onderdeel optimaal in het meetvolume te positioneren en de besturing van het apparaat en de metrologische evaluatie van de gegevens worden gecombineerd in één softwarepakket, waardoor aanvullende software of tussenstappen overbodig worden.

Met deze CT-scan laat het bedrijf zien dat het zelfs het kleinste onderdeel, zoals 4 mm, kan scannen. Deze wervelplaat is gemeten met een resolutie van 5 micron en er is gebruik gemaakt van een afwijkingskleurenkaart met de GOM Volume Inspect-software. De kleurweergave van een puntenwolk of mesh-gegevensset wordt vergeleken met het beoogde, nominale CAD-model. Dit kleurenspectrum kan gebruikers vertellen hoe ver een waarde afwijkt ten opzichte van de CAD-oppervlakken. Zo kan een zwakke plek worden gedetecteerd en verholpen voordat een onderdeel wordt gebruikt.

Het vermogen van de ZEISS METROTOM 6 scout om het kleinste defect of detail te zien, is vooral cruciaal voor medische apparaten, vooral die welke in het menselijk lichaam terechtkomen.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Mijnagentschapszw
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare