Centinel Spine® kondigt eerste internationale gebruik aan van 3D-geprint poreus titanium FLX™-platform

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Centinel Spine®, LLC, een toonaangevend wereldwijd medisch hulpmiddel bedrijf het aanpakken van cervicale en lumbale spinale aandoeningen door middel van anterieure chirurgische toegang, kondigde vandaag de eerste internationale implantatie aan van het 3D-geprinte poreuze titanium FLX™-platform. dr. Alfredo Guiroy en dr. José Ricardo Prina in Argentinië waren de eerste chirurgen buiten? de Verenigde Staten implanteren STALIF C FLX™ en STALIF M FLX™ apparaten.

Het FLX-platform vertegenwoordigt de nieuwste materiaalevolutie die wordt aangeboden door Centinel Spine. De STALIF C FLX en STALIF M FLX apparaten zijn 3D-geprinte poreuze titanium Integrated Interbody™-implantaten die zijn ontworpen om bot na te bootsen. Deze implantaten bieden vergelijkbare verzakkingsprestaties als PEEK; een gepatenteerd, onderling verbonden FUSE-THRU™-rooster bevatten met een structuur en elasticiteitsmodulus die vergelijkbaar is met bot; en hebben geoptimaliseerde mechanische, visuele en osteofiele omgevingen die spanningsafscherming verminderen, fusiebeoordeling mogelijk maken en benige ingroei, doorgroei en doorgroei ondersteunen.

“De STALIF M FLX kooi heeft een botcontactoppervlak dat veel beter en groter is dan elke andere PEEK-kooi van dezelfde grootte en heeft een maximaal vermogen tot osteo-integratie met het bot, “zei Dr. Prina. “Wij zijn van mening dat dit veel beter werkt voor een op zichzelf staande procedure.”

“Het is mij een genoegen om te gebruiken STALIF®. Het is een zeer goed implantaat, met veel veelzijdigheid dankzij verschillende maten en lordotische opties, en titanium heeft aangetoond vriendelijker te zijn voor fusie dan andere PEEK/hybride combinaties”, aldus Dr. Guiroy.

CEO van Centinel Spine, Steve Murray, verklaarde: “We zijn verheugd om onze state-of-the-art FLX technologie aan onze internationale partners. Als bedrijf blijven we toegewijd aan voortdurende innovatie en het bevorderen van wetenschappelijk bewijs om de zorg voor de wervelkolom te verbeteren. We zijn er trots op dat we onze technologie wereldwijd voor nog meer patiënten beschikbaar kunnen stellen.”

STALIF M FLX en STALIF C FLX implantaten zijn gebouwd op de bewezen STALIF design, dat meer dan 30 jaar klinische geschiedenis heeft en veel patiënten heeft geholpen hun leven terug te krijgen. STALIF implantaten zorgen voor compressieve fixatie op de fusieplaats, waarbij de wervellichamen op het implantaat en het transplantaatmateriaal worden getrokken om de mogelijkheden voor fusie te vergroten in overeenstemming met de Wet van Botgenezing van Wolff.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Mijnagentschapszw
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare